Курс за груминг Варна | Таня Чакърова

Курс Професия „Кинолог“, специалност „Фризьор на кучета“, модул „Груминг Специалист“, гр. София с преподавател Ана Яневска

Чрез курса за професия Кинолог, специалност „Фризьор на кучета“ 2 СПК имате най-изчерпателната онлайн теория, която ще ви даде стабилна основа, за да я приложите в практически умения в Груминг салона , подготвяйки се напълно за професионалната кариера като грумъри.

С курса за професия Кинолог, специалност „Фризьор на кучета“ 2 СПК имате, вие не само ще придобиете знанията и уменията, необходими за успешната кариера в тази област, но и ще се научите как да ги приложите на практика с увереност и професионализъм. От основни техники до най-новите тенденции в индустрията, нашата програма ви предоставя всичко, от което се нуждаете, за да станете умел и успешен подстригвач на кучета.

Професионално направление: Растениевъдство и животновъдство Код: 621
Професия: Кинолог Код: 621130
Специалност: Фризьор на кучета Код: 6211303
Степен на професионална квалификация втора ІІ

Онлайн теория за курс част от професия “Кинолог”, Специалност “Фризьор на кучета” модул “Груминг специалист” 

Ако се интересувате от актуални цена на груминг обучение или учебна програма може да разгледате ТУК  повече информация за курс по груминг. 

Обща професионална подоготовка

за специалност "Фризьор на кучета" - втора степен на професионална квалификация

Отраслова професионална подготовка

за специалност "Фризьор на кучета" - втора степен на професионална квалификация

Специфична професионална подготовка

за специалност "Фризьор на кучета" - втора степен на професионална квалификация

Курс Професия „Кинолог“, специалност „Фризьор на кучета“, модул „Груминг Специалист“, гр. Варна с преподавател Таня Чакърова

Професионално направление: Растениевъдство и животновъдство Код: 621
Професия: Кинолог Код: 621130
Специалност: Фризьор на кучета Код: 6211303
Степен на професионална квалификация втора ІІ

 

Онлайн теория за курс за груминг Варна. Това обучение е за част от професия “Кинолог”, Специалност “Фризьор на кучета”, модул “Груминг специалист” 

Настоящият онлайн курс за груминг Варна е част от цялостната учебна програма за курс по Груминг специалист, който е част от професия „Кинолог“, специалност „Фризьор на кучета“. Курсът се състои от теоретична част, която е онлайн и задъжителна практика в Груминг салон.

Повече информация за условия, цена, график и продължителност на обучението по груминг, може да разгледате в сайта www.grooming-academy.com.

Курсът се организира от Българска Груминг Академия към ЦПО към “АКАДЕМИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ” ЕООД, Лицензиран център от Национална агенция за професионално образование и обучение, към Министерство на образованието (НАПОО), под лиценз № 2018121455 / 05.11.2018.

☎️ За контакт с координтор обучения:
T. 088 341 8080

 

Въведение в курс за груминг Варна

Притежаването на домашен любимец е голяма отговорност – вие трябва да ги храните, да ги правите чисти и удобни. Често хора, които са сами или са на възраст, особено ако не се справят добре със социалните взаимодействия с други хора, имат домашни любимци. Най-честите домашни любимци са кучета, котки и риби, но много други животни могат да бъдат домашни любимци, като птици, хамстери и някои влечуги. Но каква е важността на домашните любимци? Защо трябва да се грижим за тях?

За някои хора, домашните любимци не са просто животни, те ги считат за членове на семейството и приятели. Притежаването на домашен любимец носи много награди, включително безусловна любов, дружба и емоционална подкрепа. Те могат да намалят нивата на стрес и да увеличат социалната активност на човека. Домашните любимци са важни и в обществото, като например кучетата, които могат лесно да бъдат обучавани и имат силно обоняние. В дома, кучетата са тези, които пазят, и помагат на полицията и пожарникарите да спасяват хора, като използват обонянието си, за да открият бомби или да бъдат обучени като медицински кучета, които могат да помогнат при откриването на някои болести като рак. Някои домашни любимци могат да бъдат обучени да помагат на хора с увреждания (сляпи и глухи хора) в тяхния ежедневен живот, като отварят и затварят врати и други подобни задачи.

Е важно да се грижим за домашните любимци, защото те са като хората – за да живеят, те имат нужда от храна, вода и убежище. Това е основна отговорност на собствениците на домашни любимци – да гарантират тяхното здраве и благосъстояние. Когато домашните любимци се разболеят, те, като нас, имат нужда от медицинска грижа и редовни посещения на ветеринар. Най-важното е да възнаградим тяхната любов и грижа, като им предоставим същото внимание. Грижата за домашните любимци е от особена важност, особено за поддържането на тяхната чистота и здравословен начин на живот. Някои собственици на домашни любимци, които нямат време, отвеждат своите любимци в груминг салон, който може да помогне на заетите собственици на домашни любимци да осигурят необходимите грижи за техните любимци.

Концепцията за груминг салон на домашни любимци е вдъхновена от нуждите на животните, за да се поддържа не само тяхната чистота, но и здраве. Грумингът има за цел да поддържа не само физическото здраве на домашните любимци, но и техния външен вид, чрез предоставяне на услугата груминг прическа. Това е полезно за всички видове домашни любимци, за да бъдат чисти и да водят здравословен начин на живот. Това е необходимо, тъй като премахва мръсотията от тяхното тяло, като мъртви косми и кърлежи, които понякога са причината за болестите им.