ВидОнлайн курс
Записани курсисти37
Влез в Профила
Организация на работа във фризьорския салон за кучета

Организация в Груминг салона

Организация на Работа във Фризьорския Салон за Кучета: Пътеводител към Професионални Умения и Ефективни Услуги

В света на груминга за кучета се разгръща вълнуващо пътешествие към създаване на идеалната работна среда и предоставяне на безупречни услуги. Курсът „Организация на Работа във Фризьорския Салон за Кучета“ е ключът към усъвършенстването на професионалните умения и поддържането на висок стандарт в работата с клиенти и техните любимци.

Резултат от учене 12.1: Създаване на Идеален Груминг Салон

На първия етап грумърите усвояват уменията за проектиране на идеален фризьорски салон за кучета. Те се запознават с важните аспекти на местоположението, осветлението, проветрението и отоплението в салона. С грижа и внимание, те избират подходящото оборудване и инструменти, спазвайки всички норми и изисквания за комфорт на животните и безопасност на работата.

Резултат от учене 12.2: Майсторство в Работните Груминг Техники

На втория етап грумърите усъвършенстват техниките си за предоставяне на услуги във фризьорския салон. Те придобиват знания за различните техники на работа и уменията да ги приложат последователно и безупречно. Поддържането на оборудването и инструментите също става естествена част от тяхната работа, като те спазват инструкциите за безопасност и хигиена.

Резултат от учене 12.3: Ефективна Работна Документация в груминг салона

На третия етап грумърите научават как да поддържат всички документи и информация, свързани с работата в салона. Те придобиват знания за нормативната база, работния график и личните картони на кучетата. Грумърите научават как да спазват вътрешните правила за безопасност и хигиена, предоставяйки не само красив, но и безопасен и уютен опит за клиентите и техните кучета.

С завършването на курса „Организация на Работа във Фризьорския Салон за Кучета“, грумърите стават не просто технически специалисти, но и майстори на уникалното преживяване за всеки клиент и техните любимци. Те създават не просто салон, а истинско убежище за кучетата и техните стопани, където грижата и професионализмът са винаги на първо място.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Настоящият онлайн курс за груминг е част от цялостната учебна програма за курс по Груминг специалист, който е част от професия „Кинолог“, специалност „Фризьор на кучета“. Курсът се състои от теоретична част, която е онлайн и задъжителна практика в Груминг салон.

Повече информация за условия, цена, график и продължителност на обучението по груминг, може да разгледате в сайта www.grooming-academy.com.

За да разгледате пълната учебна програма за онлайн груминг курс и включените модули по теория в курса по професия Кинолог, специалност „Фризьор на кучета“, моля, посетете този линк: Учебна програма за Груминг.

Курсът се организира от Българска Груминг Академия към ЦПО към “АКАДЕМИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ” ЕООД, Лицензиран център от Национална агенция за професионално образование и обучение, към Министерство на образованието (НАПОО), под лиценз № 2018121455 / 05.11.2018.


Курс за груминг

☎️ За контакт с координтор обучения:
T. 088 341 8080

Section 1Проектиране на Салона за Предоставяне на Услугата
Section 22. Изисквания към техническото оборудване на работното място на грумъра
Section 3Изисквания към грумърите и персонала на салоните за козметика
Section 4Техники на работа
Section 5Поддръжка на Инструментите и Работна Документация: