ВидОнлайн курс
Записани курсисти43
(1 рейтинг)
Влез в Профила
Професионална Прическа в Груминга

Професионална Прическа в Груминга

Изкуството на Професионалната Прическа в Груминга: Вдъхновение и Креативност

В дейността на груминга, където уменията и стилът се сливат в едно, курсът „Предоставяне на Услугата Професионална Прическа“ разкрива вратата към вълшебни светове от косъм и красота. Този курс не просто обучава грумерите техническите умения за подстригване на куче с машинка, но ги упражнява в изкуството на вдъхновението и креативността, позволявайки им да създават уникални и персонализирани прически за всеки домашен любимец и правене на прическа куче за участие в изложби.

Резултат от учене 12.1: Професионална груминг прическа по стандарт на породата на кучето

На този етап грумърите се потапят в света на породните стандарти, разбирайки основите на кинологията и международните норми за външния вид на различните породи. Съчетавайки знанията си с въображение и творчество, те могат да създадат прически, които отразяват не само стандартите, но и индивидуалността на всяко животно. Грумърите диагностицират качеството и количество козина, подбират най-подходящите инструменти и козметика, прикриват недостатъците и извеждат на преден план силните страни на кучето.

Резултат от учене 12.2: Персонализирана груминг прическа по желание на стопанина на кучето

На този етап грумърите се учат как да внушат истинско вдъхновение в своите прически, като ги съобразят с предпочитанията на стопанина и уникалните особености на всяка порода. Те не предоставят просто услуга, а създават изкуство. Грумърите предлагат варианти, които отразяват духа на животното и индивидуалния стил на стопанина. Те избират инструментите и козметиката внимателно, за да осигурят комфорт на кучето и лесна поддръжка за стопанина. С добавянето на аксесоари, грумърите трансформират прическата в уникално изражение на стил и индивидуалност.

С завършването на курса „Предоставяне на Услугата Професионална Прическа“, грумърите станат майстори на креативността и внимателността, съчетани с техническата си извършителност. Те не просто обслужват кучета, те създават истински произведения на изкуството, които отразяват най-доброто от всяка порода и всяко животно. Техните прически не просто впечатляват – те възвеличават красотата и уникалността на всеки домашен любимец.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Настоящият онлайн курс за груминг е част от цялостната учебна програма за курс по Груминг специалист, който е част от професия „Кинолог“, специалност „Фризьор на кучета“. Курсът се състои от теоретична част, която е онлайн и задъжителна практика в Груминг салон.

Повече информация за условия, цена, график и продължителност на обучението по груминг, може да разгледате в сайта www.grooming-academy.com.

За да разгледате пълната учебна програма за онлайн груминг курс и включените модули по теория в курса по професия Кинолог, специалност „Фризьор на кучета“, моля, посетете този линк: Учебна програма за Груминг.

Курсът се организира от Българска Груминг Академия към ЦПО към “АКАДЕМИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ” ЕООД, Лицензиран център от Национална агенция за професионално образование и обучение, към Министерство на образованието (НАПОО), под лиценз № 2018121455 / 05.11.2018.


Курс за груминг

☎️ За контакт с координтор обучения:
T. 088 341 8080