ВидОнлайн курс
Записани курсисти39
Влез в Профила
Консултиране на клиенти в груминг салона

Консултиране на клиенти в груминг салона

Обучението в курса „Консултиране на клиенти в груминг салона“ е ключово за професионалния грумър и включва набор от знания, умения и компетентности, необходими за успешната комуникация със стопанин и грижата за техните кучета. Ето какво включват тези аспекти:

Знания за Консултиране на клиенти в груминг салона:

  • Изброяване на Елементите от Състоянието на Кучето: Грумерът разполага със знания за ключовите аспекти на кучешкото състояние, включително ръст, тегло, тип на космената покривка и общо здравословно състояние.
  • Описване на Оптималните Показатели: Грумерът разбира какви са оптималните стойности за тези показатели спрямо конкретната порода или индивидуално куче.

Умения Консултиране на клиенти в груминг салона:

  • Снемане на Показателите: Грумерът има уменията да измерва и оценява ръст, тегло, тип космена покривка и общо здравословно състояние.
  • Обясняване на Състоянието на Кучето: Грумерът може да обясни на стопанина физическото, психическото и поведенческото състояние на кучето, както и темперамента му.

Компетентности Консултиране на клиенти в груминг салона:

  • Самостоятелна Оценка на Кучето: Грумерът може самостоятелно да направи пълна и ясна оценка на кучето пред стопанина, взимайки предвид физическото, психическото и поведенческото му състояние и темперамент.

Тези знания, умения и компетентности позволяват на грумера да установи доверие със стопанина, да предостави ценни съвети за грижата за кучето и да осигури оптимално здраве и благополучие на домашния любимец. Разбирането на поведението на кучето и неговото здраве е от ключово значение за професионалния грумър.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Настоящият онлайн курс за груминг е част от цялостната учебна програма за курс по Груминг специалист, който е част от професия „Кинолог“, специалност „Фризьор на кучета“. Курсът се състои от теоретична част, която е онлайн и задъжителна практика в Груминг салон.

Повече информация за условия, цена, график и продължителност на обучението по груминг, може да разгледате в сайта www.grooming-academy.com.

За да разгледате пълната учебна програма за онлайн груминг курс и включените модули по теория в курса по професия Кинолог, специалност „Фризьор на кучета“, моля, посетете този линк: Учебна програма за Груминг.

Курсът се организира от Българска Груминг Академия към ЦПО към “АКАДЕМИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ” ЕООД, Лицензиран център от Национална агенция за професионално образование и обучение, към Министерство на образованието (НАПОО), под лиценз № 2018121455 / 05.11.2018.


Курс за груминг

☎️ За контакт с координтор обучения:
T. 088 341 8080

Section 1Ефективни техники за консултиране
Section 2Комуникация със собствениците на кучета