Преподавателvesela.mariyanova
ВидОнлайн курс
Записани курсисти9
Влез в Профила
професионална етика в груминга

Професионална Етика в Груминга и Професионално Развитие в Груминга

 Израствайки като Етични и Успешни Професионалисти

В света на груминга, където връзката с клиентите и техните кучета се изгражда върху доверие и професионализъм, настъпва новата стъпка в професионалното развитие – курсът „Професионална Етика и Професионално Развитие в Груминга“. Този курс не само укрепва знанията на грумърите по професионалната етика, но ги насочва и към възможностите за постоянно професионално развитие и поддържане на високите стандарти в работата с клиенти и техните любимци.

Професионална етика в груминга – Етично Обслужване на Клиентите в груминг салона

Първата стъпка в ученето на грумърите включва спазването на професионалната етика. Те се запознават с принципите, правилата и изискванията на професионалната етика в областта на кинологията и ги прилагат в практиката си. Грумърите също така научават как да спазват конфиденциалността, проявявайки дискретност и уважение към екипа и клиентите. Способни са да работят в съответствие с международните и европейските стандарти, предоставяйки качествени груминг услуги и поддържайки професионално етично поведение.

Постоянно Професионално Развитие на грумърите

На втория етап грумърите усвояват важността на постоянното професионално развитие. Те научават как да следят за новостите в индустрията, участвайки в семинари и обучения, организирани от браншови организации. Грумърите проучват специализирани изложения и използват различни източници за повишаване на квалификацията и развитие на личностните качества. Те прилагат на практика наученото, поддържайки нивото на своите професионални компетентности и иновациите в бранша.

Етична Комуникация с Клиентите в груминг салона

На последния етап грумърите се учат да демонстрират професионално етично поведение при обслужване на клиенти. Те придобиват знания за етичните принципи в общуването с клиенти и научават как да спазват тези принципи във всяка интеракция. Грумърите проявяват търпение и емпатия към клиентите, осигурявайки им не само качествени услуги, но и увереност в себе си, че техните любимци са в добри ръце.

След завършването на курса „Професионална Етика и Професионално Развитие в Груминга“, грумърите не само се превръщат в технически майстори, но и в етични лидери в индустрията. Те не просто предоставят услуги, а създават връзки, основани на доверие и уважение, като същевременно се развиват и се поддържат на върха на своите професионални умения и знания.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Настоящият онлайн курс за груминг е част от цялостната учебна програма за курс по Груминг специалист, който е част от професия „Кинолог“, специалност „Фризьор на кучета“. Курсът се състои от теоретична част, която е онлайн и задъжителна практика в Груминг салон.

Повече информация за условия, цена, график и продължителност на обучението по груминг, може да разгледате в сайта www.grooming-academy.com.

За да разгледате пълната учебна програма за онлайн груминг курс и включените модули по теория в курса по професия Кинолог, специалност „Фризьор на кучета“, моля, посетете този линк: Учебна програма за Груминг.

Курсът се организира от Българска Груминг Академия към ЦПО към “АКАДЕМИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ” ЕООД, Лицензиран център от Национална агенция за професионално образование и обучение, към Министерство на образованието (НАПОО), под лиценз № 2018121455 / 05.11.2018.


Курс за груминг

☎️ За контакт с координтор обучения:
T. 088 341 8080

Section 1Въведение в Професионалната Етика
Лекция 1Въведение
Лекция 2Добри практики
Лекция 3Безопасност на работа и отговорности
Section 2Професионална Етика във Взаимоотношенията с Клиента
Лекция 4Специфични Особености на Комуникацията с Клиенти в Груминг Салон
Лекция 5Професионална етика
Section 3Професионално развитие