ВидОнлайн курс
Записани курсисти44
Влез в Профила
икономика

Икономика в Груминга: Управление на Бизнеса

В света на груминга, където професионалните грумъри превръщат своята страст към животните в успешен бизнес, се появява настоящият курс „Икономика в Груминга: Управление на Бизнеса“. Този курс разкрива тайните на икономическата страна на индустрията, като насочва вниманието към основните принципи на пазарната икономика и характеристиките на успешната фирма в груминга.

Резултат от учене 2.1: Основи на Пазарната Икономика

Курсистите започват своя път към разбиране на пазарната икономика, като се учат за принципите на свободната икономическа система. Те усвояват знанията за силията на търсенето и предлагането, както и за взаимодействието на пазарните участници. Курсът ги научава как да разпознават и разбират икономическите тенденции, които влияят на груминга, помагайки им да вземат по-информирани решения в бизнеса си.

Резултат от учене 2.2: Характеристики на Дейността на Фирмата

Курсът представя на курсистите ключовите характеристики на успешната фирма в груминга. Те научават как да изграждат стабилни и дългосрочни бизнес модели, как да управляват финансите и как да създават уникални услуги, които привличат клиенти. Курсистите се обучават как да управляват ресурсите си – време, пари и умения, за да постигнат устойчив успех в бизнеса си.

След завършването на курса „Икономика в Груминга: Управление на Бизнеса“, грумърите не само разбират икономическите аспекти на своя бизнес, но и се чувстват уверени във вземането на стратегически решения, които ще подпомогнат развитието и растежа на техния груминг салон. Този курс не само ги прави по-добри професионалисти, но и предприемачи, готови да създадат успешни и устойчиви бизнеси в индустрията на груминга.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Настоящият онлайн курс по груминг е част от цялостната учебна програма за курс по Груминг специалист, който е част от професия „Кинолог“, специалност „Фризьор на кучета“. Курсът се състои от теоритична част, която е онлайн и задъжителна практика в Груминг салон.

Повече информация за условия, цена, график и продължителност на обучението по груминг, може да разгледате в сайта www.grooming-academy.com.

За да разгледате пълната учебна програма за онлайн груминг курс и включените модули по теория в курса по професия Кинолог, специалност „Фризьор на кучета“, моля, посетете този линк: Учебна програма за Груминг.

Курсът се организира от Българска Груминг Академия към ЦПО към “АКАДЕМИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ” ЕООД, Лицензиран център от Национална агенция за професионално образование и обучение, към Министерство на образованието (НАПОО), под лиценз № 2018121455 / 05.11.2018.


Курс за груминг

☎️ За контакт с координтор обучения:
T. 088 341 8080

Section 1БИЗНЕС
Лекция 1Дефиниране на понятието бизнес
Лекция 2Значение на бизнеса
Лекция 3Класификация на бизнеса
Лекция 4Организиране на бизнеса. Определение за претприятие
Лекция 5Предприятието и обкръжението Определение за обкръжение
Лекция 6Идентифициране на силните и слаби страни на бизнеса
Лекция 7Фактори на производство. Трудът като елемент (фактор) на производството
Лекция 8Източници и начини на финансиране на дейността
Лекция 9Средства. Понятие за средства
Лекция 10Разходи
Лекция 11Резултати от работенето
Лекция 12Калкулация
Section 2БИЗНЕС И ПАЗАР
Лекция 13Определение и същност на маркетинга
Лекция 14Компоненти на маркетинга и същност на маркетинговия микс Основни компоненти на маркетинга
Лекция 15Търсене и предлагане
Лекция 16Конкуренция
Лекция 17Бизнес морал
Section 3УПРАВЛЕНИЕ НА БИЗНЕС
Лекция 18Дефиниция на мениджмънта
Лекция 19Видове правни форми (при откриване на фрима)