ВидОнлайн курс
Записани курсисти40
Влез в Профила
Английски език в груминга; чужд език по професията

Английски език в Груминга

Комуникация и Чужд Език в Груминга

В нашия курс „Комуникация и Чужд Език в Груминга“ се фокусираме върху важните аспекти на ефективната комуникация в професионалната област на груминга. Курсът е структуриран в три ключови части, които помагат на курсистите да се развият в професионалния свят на груминга, използвайки правилната комуникация и владеене на чужд език.

Резултат от учене 6.1: Ефективна Комуникация в Работния Екип на Груминг салона

Научавайки как да общувате ефективно в работния екип, курсистите се запознават с важните аспекти на работата в екипа. Те усвояват знания за различните длъжности и йерархичните връзки в екипа, както и методите за ефективна комуникация. Курсът развива уменията за работа в екип, вземане на отговорности и способността да се комуникира с всички участници в трудовия процес, спазвайки работния протокол и йерархията в екипа.

Резултат от учене 6.2: Управление на Конфликти в Груминг салона

Курсистите усвояват знания за различните видове конфликти, които могат да възникнат както сред колеги, така и с клиенти. С упражнения и обучение те придобиват уменията да овладяват конфликтни ситуации, да прилагат техники за разрешаване на конфликти и да се справят с тях на работното място. Освен това, те се учат как да запазят професионалната етика и поверителност в работата с клиенти, като същевременно спазват работните протоколи и вътрешни стандарти на професията.

Резултат от учене 6.3: Владеене на Професионалната Терминология на английски език в груминга

Курсът развива знанията за основната професионална терминология на чужд език и насочва курсистите как да използват чуждия език в професионални контексти. Те се учат да разбират професионални текстове на чужд език и да комуникират с колеги и клиенти, използвайки писмената и устната комуникация на базисно ниво.

Този курс не само развива езиковите умения на курсистите, но и ги подготвя за ефективна комуникация в работата им в груминга. След успешното завършване на курса, курсистите ще бъдат способни да се впишат успешно в професионалната среда на груминга, използвайки правилната комуникация и владеене на чужд език.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Настоящият онлайн курс по груминг е част от цялостната учебна програма за курс по Груминг специалист, който е част от професия „Кинолог“, специалност „Фризьор на кучета“. Курсът се състои от теоретична част, която е онлайн и задъжителна практика в Груминг салон.

Повече информация за условия, цена, график и продължителност на обучението по груминг, може да разгледате в сайта www.grooming-academy.com.

За да разгледате пълната учебна програма за онлайн груминг курс и включените модули по теория в курса по професия Кинолог, специалност „Фризьор на кучета“, моля, посетете този линк: Учебна програма за Груминг.

Курсът се организира от Българска Груминг Академия към ЦПО към “АКАДЕМИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ” ЕООД, Лицензиран център от Национална агенция за професионално образование и обучение, към Министерство на образованието (НАПОО), под лиценз № 2018121455 / 05.11.2018.


Курс за груминг

☎️ За контакт с координтор обучения:
T. 088 341 8080

Section 1Терминология
Section 2Учебник по Английски език