ВидОнлайн курс
Записани курсисти44
Влез в Профила
Информационни Технологии в Груминга

Информационни Технологии в Груминга: Съвременни Инструменти за Професионалисти

Информационни Технологии в Груминга: Съвременни Инструменти за Професионалисти

В зашеметяващия свят на груминга, където красотата и здравето на животните заемат централно място, настъпва епохата на новите възможности с курса „Информационни Технологии в Груминга“. Този курс отваря врати към използването на последните информационни и комуникационни технологии (ИКТ), предоставяйки на грумърите съвременни инструменти и знания, които превръщат тяхната професионална практика в истинско изкуство.

Резултат от учене 4.1: Обработване на Информация и Съдържание с ИКТ

В началото на курса грумърите се запознават с ключовите аспекти на обработката на информация и съдържание чрез ИКТ. Те усвояват уменията да търсят надеждна информация онлайн, да я оценяват и запазват в различни формати като текст, изображения и видео. Грумърите научават как да възпроизвеждат и споделят цифрово съдържание, като същевременно разбират важността на надеждната информация в техния професионален контекст.

Резултат от учене 4.2: Осъществяване на Комуникация чрез ИКТ

В следващата част на курса грумърите учат как да осъществяват ефективна комуникация чрез ИКТ. Те научават да използват електронна поща, софтуери за аудио- и видеоразговори и услуги за споделяне на файлове. Те се обучават да работят с професионални софтуерни продукти, които подобряват техния бизнес. Грумърите също така разбират какво е важно при онлайн комуникация и какво способства за добрите взаимоотношения с клиентите и колегите.

Резултат от учене 4.3: Създаване на Цифрово Съдържание с ИКТ

На последния етап от курса грумърите разширяват своите умения, създавайки и редактирайки просто цифрово съдържание в различни формати като текст, таблици и изображения. Те осъзнават важността на визуалната привлекателност и яснотата в съобщенията си, като внимателно работят със софтуерни инструменти за създаване и редакция.

След успешното завършване на курса „Информационни Технологии в Груминга“, грумърите не само се чувстват уверени в използването на съвременни технологии, но и превръщат своите работни процеси в по-ефективни и професионални. Те стават майстори в обработката на информацията, комуникацията и създаването на съдържание, което не само удовлетворява клиентите, но ги прави истински лидери в индустрията на груминга.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Настоящият онлайн курс по груминг е част от цялостната учебна програма за курс по Груминг специалист, който е част от професия „Кинолог“, специалност „Фризьор на кучета“. Курсът се състои от теоретична част, която е онлайн и задъжителна практика в Груминг салон.

Повече информация за условия, цена, график и продължителност на обучението по груминг, може да разгледате в сайта www.grooming-academy.com.

За да разгледате пълната учебна програма за онлайн груминг курс и включените модули по теория в курса по професия Кинолог, специалност „Фризьор на кучета“, моля, посетете този линк: Учебна програма за Груминг.

Курсът се организира от Българска Груминг Академия към ЦПО към “АКАДЕМИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ” ЕООД, Лицензиран център от Национална агенция за професионално образование и обучение, към Министерство на образованието (НАПОО), под лиценз № 2018121455 / 05.11.2018.


Курс за груминг

☎️ За контакт с координтор обучения:
T. 088 341 8080

Section 1Комуникация с ИКТ
Лекция 1Въведение в информационните технологии
Лекция 2Доставчици на услугата електронна поща
Лекция 3Софтуер за аудио и видео разговори
Лекция 4Доставчици на услуги за споделяне на файлове
Лекция 5Начини за онлайн пазаруване
Лекция 6Онлайн общности (социални мрежи), създадени за обмен на знания и опит в областта на професията
Section 2Създаване на цифрово съдържание с ИКТ
Section 3Сигурност при работа с ИКТ