ВидОнлайн курс
Записани курсисти44
Влез в Профила
Организация на Труда в Груминга

Организация на Труда в Груминга: Изкуството на Ефективната Практика

В света на груминга, където красотата и здравето на домашните любимци са от съществено значение, ви предлагаме настоящият курс „Организация на Труда в Груминга“. Този курс разкрива тайните на организацията и подготовката на работното място, насочвайки грумърите към ефективност и професионализъм.

Резултат от учене 5.1: Подготовка на Работното Място – Груминг салона

На първия етап грумърите придобиват знания за правилата на работа на работното място и технологията на работа в груминг салона. Те се обучават как да работят с инструменти и оборудване, свързани с техния професионален бизнес, спазвайки стриктно правилата за здравословни и безопасни условия на труд. Грумърите развиват способности да се справят самостоятелно с инструментите си, като същевременно гарантират спазването на всички изисквания за здравословни и безопасни условия на труд.

Резултат от учене 5.2: Организация на Работния Процес в Груминг салона

На втория етап грумърите се запознават с правилата за рационална организация на работното място и нормативните актове, свързани с професията. Те усвояват уменията да съставят график на работните си задачи и да спазват всички основни нормативни актове, свързани с груминга. Грумърите стават компетентни да изпълняват своите задачи в срок и с високо качество, като същевременно спазват всички изисквания за професионализъм и безопасност.

След успешното завършване на курса „Организация на Труда в Груминга“, грумърите не само се чувстват уверени в работата си и във владеенето на инструментите, но и стават експерти в организацията на работния процес. Те съчетават знанията и уменията си, за да предложат на клиентите си най-доброто в груминг индустрията, съчетавайки техническата грамотност с организационната майсторство. Този курс не само ги прави по-добри в тяхната професия, но и ги прави вдъхновителни лидери в света на груминга.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Настоящият онлайн курс по груминг е част от цялостната учебна програма за курс по Груминг специалист, който е част от професия „Кинолог“, специалност „Фризьор на кучета“. Курсът се състои от теоретична част, която е онлайн и задъжителна практика в Груминг салон.

Повече информация за условия, цена, график и продължителност на обучението по груминг, може да разгледате в сайта www.grooming-academy.com.

За да разгледате пълната учебна програма за онлайн груминг курс и включените модули по теория в курса по професия Кинолог, специалност „Фризьор на кучета“, моля, посетете този линк: Учебна програма за Груминг.

Курсът се организира от Българска Груминг Академия към ЦПО към “АКАДЕМИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ” ЕООД, Лицензиран център от Национална агенция за професионално образование и обучение, към Министерство на образованието (НАПОО), под лиценз № 2018121455 / 05.11.2018.


Курс за груминг

☎️ За контакт с координтор обучения:
T. 088 341 8080

Section 1Въведение в груминга
Section 2Подготовка на работното място в Груминг салон
Section 3Организация на работното място в Груминг салон
Section 4Разпределение на трудовите дейности при извършване на ежедневните задачи в Груминг салон
Section 5Един работен ден в груминг салона