ВидОнлайн курс
Записани курсисти44
Влез в Профила
Предприемачество в Груминга

Предприемачество в Груминга: Изграждане на Успешен Бизнес

В света на груминга, където страстта към животните се среща с бизнеса, се появява вдъхновяващият курс „Предприемачество в Груминга: Изграждане на Успешен Бизнес“. Този курс не само учи професионалистите в груминга как да подобрят своите услуги, но ги насърчава и подготвя да станат предприемачи, способни да управляват и развиват своите груминг салони.

Резултат от учене 3.1: Основи на Предприемачество в Груминга

Курсистите започват своята предприемаческа пътека, усвоявайки основите на Предприемачество в Груминга. Те се запознават с ключовите понятия като бизнес модели, пазарни изследвания и стратегическо планиране. Учат се как да разработват бизнес планове и какви са стъпките към създаването на успешен бизнес. Курсът ги наставлява как да идентифицират възможности за развитие и как да се справят с предизвикателствата на предприемаческия свят.

Резултат от учене 3.2: Формиране на Предприемаческо Поведение в Груминга

В курса се отделя специално внимание на формирането на предприемаческо поведение. Тук курсистите учат как да развият креативността си, как да бъдат иновативни в услугите, които предлагат, и как да се адаптират към постоянно променящите се нужди на клиентите си. Курсът насърчава рисковото мислене и научава как да се справят с неуспехите като част от предприемаческия процес.

След завършването на курса „Предприемачество в Груминга: Изграждане на Успешен Бизнес“, грумерите не само разбират важността на предприемачеството, но и развиват предприемаческо мислене. Те стават вдъхновени да превърнат своята страст към животните в устойчив и успешен бизнес. Този курс не само ги подготвя за предизвикателствата пред бизнес света, но ги прави истински предприемачи, готови да обогатят индустрията на груминга с новаторски идеи и подходи.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Настоящият онлайн курс по груминг е част от цялостната учебна програма за курс по Груминг специалист, който е част от професия „Кинолог“, специалност „Фризьор на кучета“. Курсът се състои от теоретична част, която е онлайн и задъжителна практика в Груминг салон.

Повече информация за условия, цена, график и продължителност на обучението по груминг, може да разгледате в сайта www.grooming-academy.com.

За да разгледате пълната учебна програма за онлайн груминг курс и включените модули по теория в курса по професия Кинолог, специалност „Фризьор на кучета“, моля, посетете този линк: Учебна програма за Груминг.

Курсът се организира от Българска Груминг Академия към ЦПО към “АКАДЕМИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ” ЕООД, Лицензиран център от Национална агенция за професионално образование и обучение, към Министерство на образованието (НАПОО), под лиценз № 2018121455 / 05.11.2018.


Курс за груминг

☎️ За контакт с координтор обучения:
T. 088 341 8080

Section 1Предприемачество
Лекция 1Увод в теорията на предприемачеството. Същност на предприемачеството.
Лекция 2 Предприемаческа дейност и предприемачески процес.
Лекция 3ИНОВАЦИИ И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО
Лекция 4Видове предприемачески умения. Предприемачески стратегии.
Лекция 5 Характеристики на предприемаческото поведение. Видове предприемаческо поведение. Основни типове предприемачи
Лекция 6Фактори на обкръжаващата пазарна среда.
Лекция 7Основни елементи, изисквания и етапи при разработване на бизнес план.
Section 2РЕШЕНИЕ ЗА СТАРТИРАНЕ НА СОБСТВЕН БИЗНЕС . ПОСТАВЯНЕ НА ЦЕЛИ
Лекция 8ПРИЛОЖЕНИЕ: Как от идея до собствен бизнес?
Лекция 9Имате бизнес идея - Какво по нататък ?