ВидОнлайн курс
Записани курсисти44
Влез в Профила
Спа терапия за кучета

Спа терапия за кучета

Ученето в модула „Спа терапия за кучета“ е от изключително значение за професионалния грумър и включва специфични знания и умения, необходими за предоставянето на специализирани услуги за здраве и благополучие на кучетата. В рамките на този курс, грумърите придобиват следните знания и умения:

Знания за услугата Спа терапия за кучета:

  • Лечебни Свойства на Различни Продукти: грумърите учат за лечебните свойства на различни продукти като специални шампоани, балсами, и овлажнители, които помагат за подобряване на здравето на кожата и космата на кучетата.
  • Техники за Хидротерапия: Изучаването на техники за хидротерапия, включително вана с лекарствени съставки и масажи във вода, е част от курса. Това позволява на грумърите да предоставят специализирани процедури за кучетата.

Умения за услугата Спа терапия за кучета:

  • Използване на Специализирани Техники: грумърите научават да използват специални техники за хидромасажи, които стимулират кръвообращението и подпомагат рехабилитацията след травми.
  • Лечение на Кожни Проблеми: грумърите развиват уменията си за лечение на различни кожни проблеми като суха кожа, алергии и дерматити, използвайки подходящи продукти и техники.
  • Комуникация със Стопанина: грумърите учат как да комуникират със стопанин и да им предоставят съвети за домашната грижа след спа терапията.

Компетентности за услугата Спа терапия за кучета:

  • Провеждане на Спа Терапия: След завършване на курса, грумърите са компетентни да провеждат спа терапия, като вземат предвид специфичните нужди и здравословни състояния на кучетата.
  • Оценка на Кучето: Грумърът може да оцени състоянието на кучето и да определи подходящите спа процедури, подходящи за конкретното животно.

Тези знания, умения и компетентности позволяват на грумърите да предлагат висококачествени и персонализирани спа терапии за кучета, гарантирайки тяхното добро здраве и удовлетворение на стопанина.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Настоящият онлайн курс за груминг е част от цялостната учебна програма за курс по Груминг специалист, който е част от професия „Кинолог“, специалност „Фризьор на кучета“. Курсът се състои от теоретична част, която е онлайн и задъжителна практика в Груминг салон.

Повече информация за условия, цена, график и продължителност на обучението по груминг, може да разгледате в сайта www.grooming-academy.com.

За да разгледате пълната учебна програма за онлайн груминг курс и включените модули по теория в курса по професия Кинолог, специалност „Фризьор на кучета“, моля, посетете този линк: Учебна програма за Груминг.

Курсът се организира от Българска Груминг Академия към ЦПО към “АКАДЕМИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ” ЕООД, Лицензиран център от Национална агенция за професионално образование и обучение, към Министерство на образованието (НАПОО), под лиценз № 2018121455 / 05.11.2018.


Курс за груминг

☎️ За контакт с координтор обучения:
T. 088 341 8080